031 491 761 pgd.ambrus@gmail.com

Občni zbor 2019

0 Komentarjev

V soboto, 16.2.2019, je potekal redni letni občni zbor PGD Ambrus. Po začetnem pozdravu predsednika,  se je izvolilo organe občnega zbora. Sledil je slikovni pogled nazaj, v jubilejno 110. leto društva. Zatem so delovanje društva v preteklem letu s poročili predstavili predstavniki posameznih organov društva (predsednik, poveljnik, mladinska komisija, blagajnik, članice, nadzorni odbor, verifikacijska komisija).
Po vseh podanih poročilih je sledil sprejem novih članov. S svojim obiskom nas je letos počastil namestnik predsednika GZ Ivančna Gorica, gospod Jože Novak. Pred zaključno pogostitvijo smo si ob 20. obletnici občinske vaje ogledali še zanimiv 30 minutni posnetek te vaje, kjer smo lahko videli na delu vse enote Gasilske zveze Ivančna Gorica leta 1999.
Za nami je uspešno, jubilejno leto, ki nam je postreglo z ogromno izzivi in dolžnostmi. Iskrena hvala vsem, ki ste v kakršnikoli meri sodelovali in pomagali pri izvedbi le-teh. Tudi v letu 2019 vas vabimo, da se nam v čim večjem številu pridružite pri aktivnostih potrebnih za doseganju visoko zastavljenih ciljev.