031 491 761 pgd.ambrus@gmail.com

6. teden

0 Komentarjev

Za nami je zelo pester teden oziroma vikend, saj se je od petka do nedelje zvrstilo lepo število aktivnosti.


PETEK

V petek so imeli naši pionirji, mladinci in pripravniki še zadnje priprave pred sobotnim tekmovanjem. Sočasno z njimi so člani v dvorani pripravljali vse potrebno za izvedbo sobotnega rednega občnega zbora.


SOBOTA

V dopoldanskem času so mladi sodelovali na tekmovanju gasilske mladine GZ Ivančna Gorica v Višnji Gori, kjer so pokazali svoje znanje in veščine gasilstva. Ob tej priložnosti se mladim zahvaljujemo za sodelovanje in trud, ki so ga vložili v pripravo na tekmovanje. Seveda ne smemo pozabiti tudi na mentorje, ki so z veseljem prenašali znanje na naše najmlajše.


Ob zaključnih pripravah na občni zbor, je operativna enota prejela poziv na prvo intervencijo v letošnjem letu. Kljub takojšnjemu izvozu in nudenju pomoči z AED, oživljanje žal ni bilo uspešno.


Ob 18h se je v veliki dvorani odvil redni letni občni zbor našega društva, na katerem so bili našim članom predstavljeni dosežki in opravljeno delo v preteklem letu ter usmeritve in plani za leto 2024. Podeljena so bila priznanja za dolgoletno aktivno delo ter napredovanja. Srečanja so se udeležili tudi predsednik GZ Ivančna Gorica g. Jure Strmole, namestnik poveljnika GZ Ivančna Gorica g. Primož Kastelic ter predsednik KS Ambrus g. Robert Hočevar. Omenjenim gostom in vsem našim članom se zahvaljujemo za udeležbo.

Na zboru so člani potrdili novi logotip društva, ki vam ga predstavljamo tukaj.


NEDELJA

Teden smo zaključili z urejanjem dvorane po občnem zboru.